Verhuur

Er zijn vier verhuurbare ruimtes in Gezondheidscentrum Emst, kamer 1 t/m 4. Deze bevinden zich op de bovenverdieping en zijn bereikbaar via de lift of de ruime trap in de hal. Onder de trap in de hal staat een rolstoel, ten behoeve van patiënten die slecht ter been zijn. Deze past samen met een begeleider goed in de lift. De ruimtes worden verhuurd op basis van één of meerdere dagdelen per week.

Inrichting
Elke ruimte heeft een kastje met vier grote lockers (één per huurder), een wastafelblok met warm/koud water en een deur naar het gemeenschappelijke balkon. Kamer 1 (op de plattegrond 1.05) heeft een extra bergruimte.  In elke kamer staat een PC met internetverbinding (vast en wifi), een bureau, een bureaustoel en twee patiëntenstoelen. Plaatsing van overig inventaris gaat in overleg. De middelste kamers 2 en 3 (op de plattegrond 1.06 en 1.07) zijn via twee geluidsdichte tussendeuren aan elkaar verbonden. Deze ruimtes zijn dus zeer geschikt voor huurders die twee kamers nodig hebben en vanuit hun kamer toegang tot de andere kamer willen. Kamer 4 (op de plattegrond 1.08) heeft een sfeervol raam aan de zijkant. Er is een geavanceerd klimaatsysteem geïnstalleerd.

Overige faciliteiten
Op de bovenverdieping bevinden zich ook een wachtruimte, een MIVA-toilet en een lift. Huurders krijgen toegang tot de gemeenschappelijke koffiekamer op de begane grond, ook om het onderlinge contact met de overige gebruikers van het pand te bevorderen. Hierin staat een keukenblok met koffiemachine, magnetron en afwasmachine. Ook zijn er faciliteiten voor presentaties.

Contactpersoon verhuur
Wilt u meer weten over de verhuurbare ruimtes in Gezondheidscentrum Emst? U kunt hiervoor contact opnemen met:
De heer Hein J.A. Claessen, telefoon 06-22525228 of e-mail info@gezondheidscentrumemst.nl