Nieuws

Wijziging openingstijden Apotheekpost Stellendam

Per 1 januari 2018 zijn de openingstijden van de apotheekpost Stellendam gewijzigd:

Maandag tot en met Vrijdag:

08.30 uur – 12.30 uur en van

13.00 uur – 17.00 uur

Officiële opening kantoor Buurtzorg tijdens open dag Gezondheidscentrum Emst

Hal - zicht op traf en zitjeOp zaterdag 19 maart 2016 is het de landelijke open dag van de zorg en daarom opent Gezondheidscentrum Emst ook haar deuren. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij o.a. Apotheekpost Stellendam, Huisartspraktijk Wiechers, Connect sleutelservice en het uitleendepot van ZorgSaam.
Ook zal het pas gestarte team Buurtzorg Emst/Nijbroek op deze dag officieel haar kantoor openen.

Het gezondheidscentrum is geopend van 11.00 uur tot 13.30 uur. Wij hopen u 19 maart te ontmoeten aan de Zuster van Rossumweg 23- 25 in Emst.

Start spreekuren Walinga Psychotherapie

Vanaf heden is Ybeline Walinga van Walinga Psychotherapie gestart met spreekuren in Gezondheidscentrum Emst.
Lees meer

Kinder- en jeugdtherapie in Gezondheidscentrum Emst

Met ingang van 1 november 2013 start de Praktijk voor kinder- en jeugdtherapie Noord-Oost Veluwe in Gezondheidscentrum Emst. Op de vrijdag zullen Marjolein Besterveld (Kinder- en jeugdtherapeut) en Anneke Heeremans (Kinder- en jeugdpsycholoog) hier een spreekuur hebben. Lees meer

24 oktober 2013

Spreekuur van diëtist Vérian in gezondheidscentrum

Met ingang van maart 2013 kunt u bij Gezondheidscentrum Emst terecht voor voeding- en dieetadvies bij Deirdre van Akkeren, diëtist bij Vérian. Zij heeft een spreekuur op iedere 1e en 3e dinsdag van de maand, tussen 8.30  en 13.00. Lees meer

26 maart 2013

Burgemeester en wethouder Epe op bedrijfsbezoek

Op maandagmiddag 18 maart kwamen burgemeester Van der Hoeve, wethouder Berkhoff en mevrouw Verhoeff van de gemeente Epe op bedrijfsbezoek bij Gezondheidscentrum Emst. Apotheker Claessen van apotheek Stellendam en huisarts Wiechers en zijn vrouw ontvingen het gezelschap. Allereerst werd uitgelegd hoe het gezondheidscentrum in Emst tot stand is gekomen en daarna werd een rondleiding gegeven door het gebouw. Ook werd veel gesproken over de ontwikkelingen in de zorg. Bekijk de foto’s

18 maart 2013

Handtekeningenactie Consultatiebureau Emst

Huisartspraktijk Wiechers staat achter de handtekeningenactie om het consultatiebureau terug te krijgen naar Emst. Deze protestactie wordt georganiseerd door Vrouwen van Nu afdeling Vaassen/Emst op 6 maart 2013. De handtekeningenlijst ligt dan vanaf 19.00 uur in de foyer van de Hezebrink. Bij de bouw van het nieuwe gezondheidscentrum in Emst hadden we bouwtechnisch al rekening gehouden met de komst van het consultatiebureau naar het nieuwe pand, maar Vérian heeft hier in de loop van de tijd alsnog van afgezien. Dit tot onze grote spijt. Wij begrijpen heel goed dat de bevolking van Emst de verhuizing van het consultatiebureau naar Vaassen betreurt en hiertegen protesteert en daarom ondersteunen wij deze actie. Lees het artikel op Veluweland.nl

2 maart 2013

Gezellig nieuwjaarsbijeenkomst

Op 4 januari 2013 werd een nieuwjaarsbijeenkomst gehouden voor alle zorgverleners in ons gezondheidscentrum. De afgelopen maanden kwamen er telkens zorgverleners bij. Dit was een mooie manier om elkaar informeel te spreken en verder te leren kennen.

 

Kerstvakantie Huisartspraktijk Wiechers

In de week van maandag 24 december t/m vrijdag 28 december is Huisartspraktijk Wiechers wegens vakantie gesloten. De praktijk wordt in die periode voor spoedgevallen waargenomen door huisarts M.H.E Smale, Jan Mulderstraat 29 te Vaassen, tel. 0578-572800.

Wij adviseren u om voldoende medicijnen in huis te halen om deze vakantieperiode door te komen. Mocht u tijdens de vakantie een herhaling van chronische medicatie nodig hebben, dan kunt u met de lege verpakking direct naar de apotheek. Wij verzorgen dan achteraf het benodigde recept. Dit geldt dus alleen voor herhaalmedicatie.

Overweldigende belangstelling voor de opening

Doorknippen lint opening gezondheidscentrumOp zaterdag 27 oktober jl. vond de officiële opening plaats van het Gezondheidscentrum Emst. Het was een prachtige dag, waarbij we veel warme belangstelling hebben ervaren. Zo’n 700 mensen kwamen ons pand van binnen bekijken. Bedankt voor alle prachtige cadeaus die we van u mochten ontvangen!

Bekijk de foto’s op de website van Huisartspraktijk Wiechers
Nieuwsbericht in de Schaapskooi online

28 oktober 2012