Veenstade Therapie en Fysiosportcentrum

Veenstade Therapie en Fysiosportcentrum behandelt op twee dagdelen per week patiënten in Gezondheidscentrum Emst, op de maandagochtend en de donderdagochtend. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0578 – 572990 of mailen naar info@veenstade.nl.

Therapie, advies en begeleiding
Een fysiotherapeut behandelt patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen.
Hij/zij doet dit vaak na een verwijzing van een arts. Naast de behandeling, die onder meer kan bestaan uit oefentherapie en massagetherapie, zet de fysiotherapeut zijn deskundigheid ook preventief in, bijvoorbeeld bij het adviseren of begeleiden van patiënten.

Verschillende doelen
De behandeling van de fysiotherapeut kan verschillende doelen hebben. Zo kan de therapie tot doel hebben het bewegend functioneren te verbeteren of het voorkomen van nieuwe klachten. De therapie kan ook tot doel patiënten begeleiden om met een beperking te leren leven en hem helpen om bijvoorbeeld weer aan het werk te kunnen.  De laatste jaren gaat veel aandacht uit naar de preventieve gezondheidszorg. De fysiotherapeut speelt daarom ook een belangrijke rol in het voorkomen van ziekten en klachten.

Overige diensten
Naast fysiotherapie biedt Veenstade in Vaassen tal van andere diensten, zoals manuele therapie, Fitkids en Zwangerfit. Meer hierover kunt u lezen op de website van Veenstade (zie link bovenaan deze pagina).