Routebeschrijving

Vanuit Apeldoorn A50
Neem de afslag Vaassen/Terwolde (afslag 26). Aan het eind van de afrit rechtsaf, richting Vaassen en Emst. Doorrijden door Emst en dan bij de rotonde links (Oranjeweg). Vervolgens de eerste weg links (Kerkhofweg) en weer de eerste weg links (Zuster van Rossumweg).

Vanuit Zwolle A50
Neem de afslag Epe (afslag 27). Aan het eind van de afrit linksaf, richting Epe. Bij de rotonde rechtdoor. Op de grote kruising links, richting Emst. Op de rotonde in Emst rechtsaf (Oranjeweg) en dan de eerste weg links (Kerkhofweg). Vervolgens eerste weg links (Zuster van Rossumweg).

Vanaf de A28
Neem de afslag 15 of 16 naar Epe. Volg de weg helemaal tot aan de grote kruising met stoplichten. Ga daar rechtsaf naar Emst (Eperweg). Ga bij de rotonde in Emst rechtsaf (Oranjeweg) en vervolgens de eerste weg links (Kerkhofweg). Dan eerste weg links (Zuster van Rossumweg).

Navigatiesystemen
De nieuwbouwwijk Gelders Kwartier staat nog niet in alle navigatiesystemen. Als u de Kerkhofweg in Emst invoert, kunt u ter hoogte van de Zuster van Rossumweg het pand zien liggen (zie kaart hieronder).